Salı, Mayıs 25, 2010

Garson bira getirrr...


Bir şarkı var aklımda, müziğini ite kaka Ali ile beraber çıkardık:
Garson Bira getir,
Garson Şarap Getir,
Yaşa Çarliston...










Pazar günü Ali'nin canı hamburger, benim canım soğuk bira çekti. 











Hamburger de iş mi demeyin, yeni trend bu İstanbul'da son bir kaç senedir. Herkes ardı ardına Hamburgerci açıyor, iş de yapıyor, üstelik ekonomik değil, lüks tüketim ürünü olarak. Bir yanda Caddede yürüyüş yapmak Dnzhn ve pusetiyle kolay. Favori hamburgercimiz Gourmet Burger maalesef burada yok, sadece Kanyon'da. Sonunda gittiğimiz mekanda* siparişler gelirken baba-oğul şov yaptılar. Bar tezgahına vurarak Barmen'i çağırdılar. Barmen de espriden anlayan bir çocuktu, oğluma hemen buzzz gibi bir bira getirdi.

Ama hain ana-baba olarak kaptığı şişeyi oğluma yar etmedik, babasıyla biz içtik biraları, götürdük hamburgerleri. Oğlum da ona özel tuzsuz hamburger köftesini ve ıhlamurunu içti- böğk demeyin, onun yediği içtiği yanına kar.


(*)Bu mekanın reklamını yapmam, yapamam. Zira tasarımını, konseptini, mimari uygulamalarını çoktan başarıyla tamamlamış olsak da ödemekle yükümlü oldukları tutarın tamamını hala ödemediler. Klasik TürK EsnafI mantığı gene. Abim dünyanın en sosyetik köşelerine kayağa gider ama ödeme günü gelince bitiktir, zavalldır, batmıştır.
İlk 3 mekanın uygulamasını da yaptık, sonra içimize sinmedi, onlar büyümeye devam etse de, onlarla beraber devam etmeme kararı aldık. 


Ama işte Ali seviyor, arada gidiyoruz:) Oğlumuzun bebeklik aksesuarlarını da içki masamıza alet ettik...



1 yorum:

  1. Son fotograf -suratsız minik- bayıııldııımmm...

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...