Perşembe, Haziran 10, 2010

Bugün...

Hizmette sınır tanımayan ailenizin blogırı Özgeee yeni bir servis sunuyor. Hemen eteğinizin iç astarından, olmadı pantolon paçanızın görünmeyen iç yüzünden 1cm*1cm boyutlarında 3 kupon kesip adresimize göndererek kampanyamızdan faydalanabilirsiniz.
***Bugün serisi...***
Denizhan BUGÜN SıRaLaDı! O ne demek diyenler için Ekşi Sözlük'ten gelsin: "bebeklerin normal yürümeye başlamadan önce geçirdikleri evre. eşyalara tutunarak yan yan giden bebek yürüyüşü."
Jet hızıyla emekliyordu ya daha dün! Bugün bizim uzun mor koltuğun solunda ayağa kalkmışken tam koltuğun sağında ondan fellik fellik kaçırdığımız TV kumandasını görünce bir an gözleri çizgi filmlerdeki gibi parladı. Ardından pıtır pıtır bir balet zerafetiyle yan yan koltuk boyunca ilerledi. Yakaladım, ben de tam o anda ona bakıyordum. :) Bu da aslında GAB serisinin bir parçası olabilirdi- Görmemiş Anne Baba.
Ah unutmadan 3 gün önce de üst damaktan ilk iki diş kendilerini gösterdiler. Zaten biz anlamıştık kendilerinin partimize katılmak üzere olduklarını. Zira minik oğlumuz geceleri gene ilk dişlerde olduğu gibi çığlıklar atarak uyanmaya başlamıştı.
Elimde değil eski doktorumuz tonton görünümlü tip doktorumun sözleri kulağıma geliyor: "Diş ağrı yapmaaaz!!!" Hadi canım diyorum kendisine en bir saygıdeğer şekilde...:)
Not: Kumandayı kaçırma sebebimiz oğlumuzun onu muzdan farklı görmeyip yemeye kalkışmasındandır...

4 yorum:

  1. Tebrik ederim, buyuyor kucuk adam :) tututu masallah ona :)

    YanıtlaSil
  2. BB seninki firindan ciksin, onu da yeriz afiyetle:)
    Sesin cikmiyor? Hani yedigin ictigin senin olacakti da gezip gorduklerini paylasacaktin bizimle:)

    YanıtlaSil
  3. Haydi hayırlısı. Bir kez adım attı mı, koşmaya 4 haftada geçiveriyorlar, şaşıp kalıyorsun:)

    YanıtlaSil
  4. Neeee? Aman tanrııım! Mutlu ne diyorsun? Emeklerken kalbim küt küt çarpıyor, koşarken ne yapacağım:)

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...