Cuma, Haziran 04, 2010

Görmemiş Anne-Babalık...

Kitubi'nin Ayk budur ve Pratik Anne'nin Pratik Anne'lik budur serileri çok eğlenceli ve yaratıcı. Biz de görmemişin oğlu olmuş serisi yazarsak neler olur deneyelim mi?

GAB (Görmemiş Anne-Babalık) Budur...
Görmemiş Anne-Babalık ne demek? Bir çocuk yapmış, yapınca bir sevinmiş bir sevinmiş, neredeyse sevindirik-görmemiş olmuş demek.
Gece aniden uyanan oğul, anne-babası tarafından sakinleştirilmek için kucağa alınır. Bu anı fırsat bilen anne-baba, bu güzelliğe/ mucizeye ve hemen burada- kollarında olmasına dayanamayıp koklamak için bir karınca yiyenin pür dikkati, tedbirliliği ile sinsice koca burunlarını o minik boyuna sokuşturmayı fırsat bilir. Hatta birbirlerine bu konuda nisbet yapar. Hedef maksimum koku alırken, bebeğe minimum rahatsızlık yaratmaktır. :)

Not: Oğlum büyüsün onunla ne belgeseller seyredeceğiz diye hevesleniyorum bazen. Karınca yiyen'in de ne sevimli bir hayvamn olduğunu böyle bir belgeselde görmüştüm:)

2 yorum:

  1. ben de bunu çok beğendim... aynı görmemişlik bizde de var malumunuz :) Bu arada yorum ve mesaja teşekkur de edeyim :)) en kısa zamanda doneceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Banu, ben de Mira'ya bayıldım. Görüşmek üzere diyelim o zaman:)

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...