Çarşamba, Ocak 06, 2010

Yeni Yıl kutlaması 1

Bu sene önce 14 kişi (bebek Denizhan dahil) veya birbiriyle ilintili 7 hane halkı yılbaşından önce biraraya geldik ve uzuuun beyaz bir masada uzuuun bir kahvaltı yaptık.

Artık ailemizin resmi fotoğrafçısı olan Sevgili Ayça o sabah aniden bir doğal doğumun başlaması üzerine gelemeyince hocası Yıldırım Bey'i gönderdi. İyi ki geldiler ve çektiler. Yoksa bize kalınca eksik, yarım fotoğraflarla avunuyorduk her  seferinde.

O günden notlar:
  • Ailede ne mutlu ki daha büyüklerimiz var. Ama sağlık ama fiziki koşullar nedeniyle bizlerle olamadılar. (3. katta asansörsüz bir apartmanda oturuşumuz fiziki bir koşul mudur?) Yeni yılda telafi edilecek.
  • Hem ev sahibi, hem bebek sahibi olunca, ya anne, ya baba, ya da ikisi birden kahvaltı edemezler. Etseler de ardışık 2 dilim yenmesi kabil değildir. Bunun kilomuza olumlu katkısı düşünülüp, şükredilecek.
  • Bir dahaki sefere etrafta şaşkınca dolaşan yeni anneye git de saçını başını düzelt, öyle fotograf çektir denilecek:) Arada içeri odadaki süt seanslarından yan fermuarlar, bel kuşakları da açık unutulup gelinmişliği de vardır. Salona girilmeden boy aynasına bakılacak.
  • Fotoğraftan saydım; şu an itibariyle , fenerliler, gassaraylılara sayıca üstün durumdalar. O nedenle 5 aylık bebeğimin üzerinde büyük bahisler dönüyor:) Gözler dahili ve harici müdahalelere karşı 4 açılacak.
Not: Denizhan'ın noel baba takkesi ve çamağacı Ayça'nın photoshop marifeti tabi:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...