Perşembe, Nisan 15, 2010

Denizhan Bayırda, Çayırda....

Evvelsi gün burada bahsetmiştim ki Emirgan Korusu'ndaydık.
Doğa çocuğu Emine ve ilk defa çime oturan Dnzhn biraradaydı.

Havalar, fiziki imkanlar derken ilk defa totosunu çime koyan Dnzhn tabi şaşırdı ve hemen toprağı kazmaya başladı, çimleri çekiştirdi.

Bu gezi sırasında iki bebek için de bazı ilkler oldu. Dnzhn ilk defa bir başka bebeğin/kızın başını, saçlarını okşadı. Emine de ilk defa buna izin vermiş, annesi Gözde de şaşırdı. Neyse ki Emine'nin babası bizi basmadan, onlar sevgi faslını bitirip kapıştılar:)

Gene çimlerde ikisinin de altı değiştikten sonra bizimki Emine'nin ıslak mendil paketini kaptı. Bunu gören Emine de malına sahip çıkmak üzere Dnzhn'ın yanına geldi. İkisi de ıslak mendili çekiştirmeye başladılar, ama sonunda bizimki daha inatçı çıkıp kaptı paketi. E tabi bekleneceği gibi Emine ağlamaya başladı. İşin komiği paketi kapan Dnzhn da ağlamaya başlayınca, biz de gülmeye başladık. Yanda bu çekişmeden Gözde'nin yakaladığı bazı kareler. Komikti, çok güldük.

Gözde ve tatlı kızı Emine ile keyifli bir kaç saat geçirdik. Anne olan başka arkadaşlarımın hep şikayetlendiği üzere, çocuklar itişince de iki anne birbirimize kaş göz edip, göz süzmek yerine kakara kikiri yaptık.

E normal yahu, bunlar bebek:) Bakalım ben ileride Türk tipi "oğlan annesi" olup çocuklar arası mevzularda analarına kaş göz edecek miyim? :D

Not: Bakınız son karede soldan soldan elim nasıl girmiş kadraja. Bu kadar durabilmişim demek ki:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...