Cuma, Ocak 07, 2011

Boys Band!

Denizhan'a babasının yeni yıl hediyesi Müzik seti. Tam iki aydır büyük bir sabırla bekledik, sakladık. E bunca beklemeye yeni yılın ilk sabahında verebildik, birazcık rötarla. Fotoğraflamayı başarabildiğim kadarıyla öykü şöyle gelişti. Büyük bir heyecanla hediyesini açtı (açtırdı). Ardından tek tek tüm aletleri test etti, onayladı. Sonrasında dayısı ve babasına birer enstrüman  seçti. Duracakları yerleri dahi belirledi ve onlar tam da deiği noktaya gelene kadar ısrarla bekledi:)
Veee bunca ön çalışmanın ardından beraber müziğe başladılar. İşte karşınızda en Minnak'ın orkestrasyonunda Boys Band... Ne mi çalıyorlar?
Tabi ki Music Together'ın Sticks albümünü!

6 yorum:

  1. Bu oyuncak kimin? Nereden aldınız?

    YanıtlaSil
  2. Melissa&Doug ahşap set için şurada linki var:
    http://www.bebekcocukdunyasi.com/?urun-2406-Ahsap-Bando-Seti-.html

    YanıtlaSil
  3. Özgeee, harika! Haha Minnak şef işini biliyor, orkestra üyeleri hazır olda :) O seti biliyorum, aletler harika. C.tesi aksiyon bekliyoruz, görüşmek üzere!

    YanıtlaSil
  4. Yapıncak senin MT'ciler (Management Trainee değil, Music Together:)) bebekliklerinden pro müzisyenler sanırım. Peeri tozu bişiy serpiyorsun üzerlerine amma???

    YanıtlaSil
  5. oyuncakla beraber muzik kitabi da geldi mi ? hangi sarkilar var repertuvarda ?

    YanıtlaSil
  6. Erkut'cum yok bu oyuncağın müzik kitabı. Ama zaten biz her telden çalar söyleriz:) Örnek repertuarımız mesela: 1 Erol Evgin, 2 Sezen Aksu,1 Barış Manço, 1 U2, 5 Music Together, 1 Çökertme Türküsü şeklinde karmaşık:)

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...