Cumartesi, Ocak 15, 2011

41 kere maşallah...

41 adet izleyicimiz olmuş zannederken, 45 olmuşuz bile. Teşekkürler:) Umarım keyifle okuyorsunuzdur. Maalesef düzenli yazmak zor, zira zor vakit ayırıyorum biraz blogumuza. Bu ara işe dönüş telaşları da uçuşurken kafamda:)
Farkettim ki pek çok konuda olduğum gibi bu konuda da dışarıdan bi-polar /çift uçlu gözüken bir tavrım var.Aslında okundukça ve yorum aldıkça mutlu oluyorum, hem de çok. Kapımı bir arkadaşım, sevdiğim çalmışcasına. Gene de biraz sessiz gidiyormuşum, öyle dediler..

Galiba içten içe istiyorum ki arkadaş, eş dost hoşgelsin, bunun dışında, surf yaparken, ya da bir yerdeki yazımdan, yorumumdan kendine yakın bulup gelsin okuyan kişi. Çok popüler blogların kavga, gürültüsünü, öveni, sövenini yönetmek de ayrı maharet. E malum bizimkinin öyle bilimsel bir temeli, bütüne fayda amacı yok, daha Oturma Odası halleri bizimkisi. Bu nedenle bir kaç arkadaşım sormuştu, söyleyeyim, Anne forumlarından içlerinde ilgiyle takip ettiklerim olsa da oluşturulan "Blogcu Anneler" listelerine kayıt olmama sebebim budur. Eğer gelenimiz varsa şans eseri, ayağının tozuyla, ya da tesadüfler eseri gelsin istedim, istemiştim. Şimdi buradayız:)
İşte tüm dünyanın merak ettiği bu sır perdesini de kaldırdıktan sonra gelelim bizim çocuk işçi'nin evdeki çalışmalarına.Buyrunuz fütursuz anne,olay video, işte beklenen skandal!

9 yorum:

  1. ben yerim bu cocuk isciyi. boyu da makinenin boyuna uygun olmus, cok egilip kalkmadan guzelce is yapabilir annesi ben destekliyorum bu fikri.. de bizim ufaklik isin elektronik kismiyla daha ilgili gibi. arcelik servisle ahbap oldunuz mu simdiden ?

    YanıtlaSil
  2. '...ya da bir yerdeki yazımdan, yorumumdan kendine yakın bulup gelsin okuyan kişi'
    lerdenim. hayalalanı, pinikkuş üzerinden geldim. takipteyim.
    dilara

    YanıtlaSil
  3. @Sevgili Erkut, biz değil de dayımlar Arçelik Servisi'ni pek yakında tanıdılar sayemizde:) Kolay referans için http://denizhaninseyirdefteri.blogspot.com/2010/11/bayram-zayiatlar.html

    YanıtlaSil
  4. @Sevgili Dilara, hoşgeldin. İşte bu, tesadüfler zinciri:)Antep'e merhaba!

    YanıtlaSil
  5. merhaba, Antep'te değilim. Aybala eski arkadaşım İstanbul'dan, O Antep'te şu sıra evet.
    Bodrum'dan sevgiler:)
    dilara

    YanıtlaSil
  6. Kusura bakma Dilara, ben de sen Hayalalanı'sın zannettim:) Yazın neredeyse 2 ay kaldığımız Bodrum'dasın demek, ne güzeldir orası şimdi:) Hoşgeldin tekrar:)

    YanıtlaSil
  7. rica ederim. yalıkavak civarındaydınız yanılmıyorsam. evet, kışın kesinlikle daha güzel bodrum. yazın istanbullular basıyor buraları:)
    dilara

    YanıtlaSil
  8. Allah allah, istanbullular demek? :D

    YanıtlaSil
  9. yok yok öteki istanbullular:)

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...