Pazar, Ağustos 22, 2010

YÜ-RÜ-YO-RUM ama nereye?

Denizhan artık yürüyor. Yani bunun varsa bilimsel tarifi, kıstası nedir bilemiyorum ama tutunmadan 7 adım atabiliyor.Hiç bir yere tutunmadan. Biraz tedbirli, biraz tezcanlı ve emekleme şampiyonu oluşundan -tahminimizce- bu zamana bıraktı yürùme çalışmalarını:)
Bugün tek başıma bir güzel götürürüm umuduyla elime aldığım MUZa 7 adım atınca paylaştık tabi muzu.
Esas bomba ise başka. Evvelki gün kuzeni B'nin elindeki NUTELLA'ya 5 adım atmıştı ki bu bizim ilk uzun mesafe yürüyüşümüz olarak kayıtlara geçmişti. Oysa bilmiyor ve umud ediyorum daha bir süre bilmeyecek o şahanenin tadını - ben tadına bile bakmıyorum bağımlı hale dönüşmemek için. Ama kokuyor işte meret!
Oğlum anan baban o yollardan geçti, bak uyarmadı deme, yürüdüğün yol yol değil! Di mi ama, semizotuna yürü, kerevize yürü:)

3 yorum:

  1. Yavrum annesi babası ne zaman kerevize yürüdü..Hele hele babasi....
    Acilen hafızaları tazeleyelimmm.Annesi ve babasi Nutellaya dünya rekoru kırarak kostular.En son NY marketlerinde 3-4 kavanoz ikmal yaptıgınız soylenir.Dama cikan kecinin dama cikan yavrusu olur.Birakin ya oglumda dunya nimetlerinden faydalansinnn::))))
    Opuyorum sizleri.
    Bu resimsizlik yorum yazma motivasyonumu yok etti...::)))

    YanıtlaSil
  2. Ya senin oglunun- kuzenin gene ayni marketten alip alip bize icirmeye calistigi gri - skimmed milk/ yagi alinmis sut'lere ve no fat/yagsiz musli'lere ne demeli? Oh sefamiz olsun, artik yapmam ama 2 sebe gencken iyi ki yapmisiz:P Simdi kuzene de cevap hakki dogdu:)

    YanıtlaSil
  3. sevgili kereviz dusmani anne babanin nutella ve portakal suyuna tapmanin yani sira NY'da kakaolu yulaf ezmesine de taptiklari soylenir :) simdi arabali yasama basladik az yagli sut icmezsek kesin 100+ kilo olacagiz anlayis lutfen..
    saka bir yana burdaki cocuklari da erken yasta odul diye sekerlemeye alistiriyorlar.. onun yerine meyve sebze odulu vermek lazim

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...