Cumartesi, Temmuz 17, 2010

Bodrum bodrum...

*Bu yazıyı yayınladıktan bir gün sonra bir bağlantı bulup sağdaki resmi ekledim:)
iphone'dan yazıyorum, bu nedenle ne bir ses, ne bir nefes, ne de resim ekleme sansim yok. Siz şimdi kendi zihninizden MFÖ'den Bodrum bodrum'u çalmaya başlayın lütfen.
Bugün sahilde bir barın önündeki panoda okudum:
Hayatta her derde deva olan tuzlu sudur. Ter, gözyaşı ya da deniz...
Sevdim bu lafı:)
Bir türlü yazamadım, kısa notlar atayım.
•Geçen pazar Denizhan iki adım attı.Babasının sağlamcı minik adamı ancak yatağında attı o adımları.
•Bodrum'daki ev merdivenli. Bu yeni nesne - ev içi oyuncak onun için - için deli oluyor ve günde 5 kere falan çıkıyor kendisi ve bittabi eskortu ben. Gorseniz dehşet merdivenler, arkası açık.
•Dedesinin alıp, babasının balkona kurduğu havuza bayıldı. Sabah kalktığı andan gece yatana kadar hep içine girmek istiyor. Deniz ise daha ürkütücü şimdilik, henüz belimize kadar girdik 3. günümüzde. Bugün ayak çırpıp çok eğlendi.
Not: Bar derken pusetle beraber barın önünden geçmemm kastettim. Ali de iş için şehir dışında. Henüz gecelere akamadık. Yoksa sahildeki gerçek Cuba Orkestrası'nda aklım. Oğlumu uyuturken, bir yandan da onların çaldıkları Buena Vista Social club parçaları ulaşıyor odamıza , aklımı çeliyor:)

3 yorum:

  1. Size iyi tatiller, eminim hepinize iyi gelecektir bu uzun tatil.. Bizim yerimize de gezin tozun lutfen :))) Yakisikli oglani opun benim icin :)

    YanıtlaSil
  2. Banu'cum,
    Geçen sen karnım burnunda çalışmaktan şehirden kaçamamıştık. Bu sene ilaç gibi geldi:) Teşekkürler, sizlere de iyi eğlenceler...

    YanıtlaSil
  3. Gözünü sevdiğimin denizi, her şeyi unutturur!

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...