Salı, Kasım 23, 2010

Maşallah veya ?

Sünnetin ardından Sevgili AyçA'nın çektiği müthiş fotoğraflar ve bir de ailenin şef tadındaki kadınlarının tadından yenmez lezzetleri kaldı.

Sünnet 20 Ekim'de olmuştu ve iki hafta sonrasında iyileşmiş bir Denizhan ile beraber aile arasında bir kutlama yaptık. Kutlamalar için Babaannesi'nin aldığı Sünnet Kıyafeti'ni giydi; ama şapkasını asla. Giysisini giyip aile arasına karıştıktan kısa süre sonra Maşallah'ın "ş"si düştü. Aramızda Denizhan'ın içinden geçen MaZallah'tı herhalde diye takıldık. İşte bizim delikanlıdan boy fotoğrafı.
Denizhan'a Not: İleride özenir de, olası arkadaşların gibi bir sünnet töreni istersen, deliye her gün bayram diyen annen ve baban olarak sana şimdiden istediğin gibi bir kutlama sözü veriyoruz. Hani istersen?
Kendime Not: Operasyon sonrası antibiyotik ve bazı ağrı kesiciler verildi. Antibiyotik olan Bactrim'i 8 gün kullandık. Ağrı kesicileri kullanmamıza hiç gerek kalmadı - neyse ki. Zaten antibiyotik ve her türlü ilacı kullanmak benim mecbur kalmadan girmediğim bir yol.

4 yorum:

  1. Masallah yakisikliya :) cok tatli olmus bu yahu, tam yemelik :)

    YanıtlaSil
  2. Senin bambino'yu da sahalarda görür yeriz artık:)

    YanıtlaSil
  3. şimdi bakabiliyorum yazılarına, uzun zamandır bloglara bakmıyordum. çok şirin olmuş, maşallah! ne tatlılıktır bu!

    YanıtlaSil
  4. Sağol Mutlu'cum. Alp ve Denizhan kıvırcık şekerler:)

    YanıtlaSil

Yaşanan her an, hissedilen her duygu benzersiz ve "1" kerelik. Unutmamak için yazıyor ve paylaşıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...